Smilde goes Saatchi


Berndnaut mag oprecht trots zijn op de recente aanwinst van de inmiddels zeer bekende Nimbus door de Saatchi Gallery. Bijzonder hieraan is te noemen, dat dit werk direct zijn weg in de nieuwe tentoonstelling, Out of Focus vond. En wij vinden ook dat die er prachtig hangt!
Out of Focus is een tentoonstelling over fotografie, waarbij curator William A. Ewing de nadruk legt op kunstenaars die dit medium hanteren, maar die minder als ‘fotografen’ te bestempelen zijn.
z
Het is meer dan 1o jaar geleden dat een vergelijkbare omvangrijke fototentoonstelling in de Saatchi Gallery heeft plaats gevonden. Des te verrassender was het voor ons dat de hele gallery benut was. Dit zette ons tot een speurtocht naar Nimbus aan en waarbij we zelfs de elegant opgestelde dames met bubbles in eerste instantie links en rechts lieten liggen.

Op de bovenste verdieping werd maker&werk herenigd.
z
Er was veel publiek en kritische blikken van o.a. de ‘Mick Jagger of art auctions
z
z
en een hele boel interessante werken, die we niet meer gedocumenteerd hebben
maar waarvoor het zich loont terug te komen..
x
zeker voor deze grote olievlek

Voor degene die nog een Nimbus willen bemachtigen: Saatchi heeft Berndnaut gevraagd een edition print te maken bij de tentoonstelling.
Via de Saatchi Shop is die van U!

of voor slechts 80 penny doet u hem op de post. Trouw had er woensdag al een!
x

2 reacties

Opgeslagen onder Artist in Focus, Opening!!!

2 Reacties op “Smilde goes Saatchi

  1. Judith Kellner

    ach das sind schöne Bilder! Berndnaut Du lachst so schön. Anni das erste ,wo ihr so laoft von hinten ist auch ganz schick Kussel muz

  2. Pingback: Berndnaut Smilde – Nimbus I, 2010 – € 1413 We Like Art - besprekingen van edities en origineel werk

Plaats een reactie