OUTTA THE OFFICE, INTO THE FOREST, OUTTA THE FOREST INTO THIS!

Op 20 juli was de officiële opening van OUTTA THE OFFICE, INTO THE FOREST, OUTTA THE FOREST INTO THIS!  in Haarlem, bij de Nieuwe Vide. De opening maakt deel uit van het hier reeds eerder besproken The Fake, the Fiction and the Common met Juliaan Andeweg, Bonno van Doorn en Ralph de Jongh. Nadat eerder Bonno van Doorn de eerste akte Plenty of Sand In The Vaseline voor zijn rekening nam en Ralph de Jongh zijn akte Je Bent Niet Hopeloos arrangeerde, is Juliaan Andeweg nu aan de beurt voor de derde tevens laatste akte van The Fake, the Fiction and the Common.

Nadat in de eerste presentatie de aparte werken door muurschilderingen en rookmachines tot een kleurenfeest aan elkaar gesmeed en Ralph de Jongh de ‘achterkant’ van de expositie heeft laten zien, komt de toeschouwer nu door de Juliaan Andeweg zijn wijze van presenteren in het atelier terecht. Ogenschijnlijk is er een tweedeling in de ruimte. Aan de zijde voor “poort” een “in stock” presentatie, met aan de andere zijde een presentatie die aanvoelt als een vreemd atelier, een alchemistische speeltuin gevuld met objecten die deel uitmaken van het “voorbereidend werk”, aan de andere kant van de Nieuwe Vide het Grote Werk wachtend om te worden tentoongesteld.

 Nieuwe Vide expoxNieuwe Vide expo
Nieuwe Vide expo
Nieuwe Vide expo

De werken van de 3 kunstenaars staan allen op de grond, zo is er geen hiërarchie te ontdekken. Dit veroorzaakt dat het startpunt van de 3 kunstenaars, namelijk schilderkunst, dit keer goed naar voren komt. De tentoonstelling OUTTA THE OFFICE, INTO THE FOREST, OUTTA THE FOREST INTO THIS! is nog t/m 10 augustus te bekijken bij de Nieuwe Vide. ( Dit was een bericht van  Juliaan Andeweg, foto’s: Maarten Noordijk) MEER (van hetzelfde): trendbeheer.com

1 reactie

Opgeslagen onder Expositie

Een Reactie op “OUTTA THE OFFICE, INTO THE FOREST, OUTTA THE FOREST INTO THIS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s