Cuckoo, a tar nest clockwork

De Haagse kunstenaar Bas de Boer reisde in het voorjaar van 2010 in het kader van het residency programma There van Heden naar Letland. In de Letse hoofdstad Riga maakte hij een tentoonstelling bij de Letse partner van Heden; KIM? De Boer kwam terug uit Riga met een gigantische koekoeksklok die vanaf 17 december bij Heden aan de Denneweg 14a is te zien.

Het ‘artist in residence’ programma There is dit voorjaar in Riga (Letland) gestart. In samenwerking met Kim?, een onderdeel van het Lets Museum voor Hedendaagse Kunst, is Bas ondergedompeld in de Letse cultuur. Aan het eind van zijn verblijf heeft hij een solotentoonstelling gehad in Spikeri, het culturele centrum van Riga. Bij deze tentoonstelling is een publicatie verschenen, met een tekst van Irene de Craen.

Bas de Boer in Heden, Den Haag! met een terror koekoeksklok… Komt dat zien mensen, het kan nog t/m 19 januari 2011. Daarna is de beurt aan oa. Marielle Buitendijk.

Hier nog een filmpje:

1 reactie

Opgeslagen onder Expositie

Een Reactie op “Cuckoo, a tar nest clockwork

  1. jtheb

    Ieder zichzelf respecterend cultureel dier wordt altijd weer enthousiast van spektakel en kermis in een klinische kunstruimte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s