AAF – Appalling Awful Full


Dit jaar ging ik er eens op uit, mijn vooroordelen toetsen, naar de
Affordable Art Fair.
Haast heel Amsterdam bleek in bezit van een Private View kaartje en schuifelde gezellig, elleboog aan elleboog door de krap 2 meter brede gangpaden van de Gashouder in het Westerpark. Goddank wisten de standhouders elke centimeter te benutten om voldoende postzegelschilderijtjes voor een ieder aan te kunnen bieden.


Het aantal koeienschilderijen kon je bescheiden noemen, maar de plaatjesfabriek voldeed desondanks angstaanjagend goed aan mijn vooringenomen verwachtingen.
Het spreekt voorzich dat bv niet iedereen een Mies van der Rohe design bank thuis heeft staan en het meerendeel eerder op een Klippan ploft. Maar je moet hierbij wel stellen dat betaalbaar niet gelijk kunst is. Ook al schijnt de markt ervoor groot en gretig te zijn.
Taalkundig kan geen onderscheid worden gemaakt tussen niet duur en een werkelijke culturele waarde, of met andere woorden kunstiskunst.nl ?

Om de goede moed niet helemaal te verliezen waren er ook kunstenaars als:
Shlomi Nissim


Jarik Jongman


Rik Smits

3 reacties

Opgeslagen onder Opening!!!

3 Reacties op “AAF – Appalling Awful Full

  1. Jack

    Jack was er ook. Jack blogt ook. Maar Jack kon er geen chocola van maken. Behalve Rik Smits natuurlijk. Dat is een held.

  2. Kunstiskunst gaat weer mee doen met de AAF. En hopelijk zijn meer galeries geïnspireerd door onze presentatie! Maar ook in maart hebben we een prachtige expositie met top kunst door onafhankelijke kunstenaars!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s