O.K. Periodicals #3

O.K. Periodicals nummertje drie ligt alweer in de winkels, met dit keer als thema: Herhaling.

Honderden mensen maken samen cover voor design-tijdschrift

De derde editie van het ontwerp-tijdschrift O.K. Periodicals is onder grote belangstelling gepresenteerd op het Illustrative Festival in Berlijn. Deze editie is zo bijzonder door de cover, die honderden mensen gezamenlijk maakten.

Eerste crowdsourced magazine-cover ter wereld

De derde O.K. Periodicals heeft het thema REPEAT, wat terugkomt in tekst en beeld èn op het omslag. Honderden mensen hebben een bijdrage geleverd door elk –handmatig of met de computer– een gedeelte van de cover na te maken. De bizarre, unieke reproductie van de cover laat zo, op visuele wijze, de kracht van het online netwerk zien. Het resultaat is de eerste crowdsourced magazine-cover ter wereld.

In de breedste zin wordt het themanummer over herhaling belicht in tekst en beeld. Met onder meer een intrigerend verhaal over een high society seriemoordenaar, menselijke printers, herhalende trends en patronen in mode, de beleving van iemand met het Gilles de la Tourette-

syndroom, illustraties van repeterende gezegdes, een interview met een Steven Spielberg look-a-like, een napratende parkiet, en nog veel meer uiteenlopende onderwerpen.

Het snelgroeiende & internationaal succesvolle O.K. Periodicals magazine werkt altijd met crowdsourcing en is op die manier in staat ominspirerend werk van gevestigd en opkomend creatief talent te laten zien. Elke editie zenden ontwerpers, illustratoren, kunstenaars, wetenschappers, schrijvers en fotografen van over de hele wereld werk in rondom thema’s als verzamelen, falen en herhaling. Met als resultaat een prettig verwarrend magazine dat prikkelt, verrast en verdiept. Maar vooral inspireert. Bekijk de sneak-preview op: www.ok-periodicals.com

1 reactie

Opgeslagen onder reclame, Uncategorized

Een Reactie op “O.K. Periodicals #3

  1. Pingback: (HH) « 5 uur…!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s